1. Home 
  2. Vernieuwing Toezicht 
  3. Programma Professionalisering 
  4. Kijkje in de Keuken

Programma ProfessionaliseringKijkje in de Keuken

Uit ervaringen met de opleidingen ‘De Entree’ en ‘De Verdieping’ blijkt dat inspecteurs het zeer inspirerend en drempelverlagend vinden om kennis te maken met elkaar en elkaars werkwijze. Daarom krijgen inspecteurs de mogelijkheid om op werkbezoek te gaan bij andere inspecties. Aanleiding kunnen concrete vragen zijn die een inspecteur heeft, zoals Wat moet ik me voorstellen bij systeemtoezicht? Hoe ziet een streng handhavingsgesprek eruit? Een andere aanleiding kan gewoon nieuwsgierigheid naar de werkwijze bij een andere inspectie zijn. 

Lees de ervaringen van inspectiemedewerkers die hebben kennisgemaakt met andere inspecties!
IOOV op bezoek bij IVW 
IVW Lucht bezoekt Water 
IVW Lucht bezoekt Weg 
Agentschap Telecom bezoekt VWA
SODM op bezoek bij IVW Rail
GGD inspecteur mee met onderwijsinspecteur
Afdelingshoofd toezichtsuitvoering Horeca bij de NVWA neemt een kijkje in de keuken van rail goederenvervoer ILT
Directeur Arbeidsomstandigheden Inspectie SZW loopt mee met een inspecteur voedsel van de divisie Consument & Veiligheid NVWA.
Hoofd afdeling Geo-Engineering Staatstoezicht op de Mijnen kijkt mee bij de inspecties van ILT op de jaarlijkse training van het boordpersoneel in vliegtuigen.


Wil je meedoen met dit gratis project en wil je je kennis delen en verbreden, stuur dan een mail naar info@inspectieraad.nl en vermeld daarin waar jij naar op zoek bent,  wat je eventueel zelf te bieden hebt voor een collega, bij welke inspectie je een kijkje wilt nemen en wat je werkzaamheden nu zijn.

Inspectieloket Digitale toegang tot rijksinspecties

Hoofdmenu